DEZVOLTARE FĂRĂ FRACTURARE
Portalul anti-fracturare din România
Articole recente
Arhivă tematică
Sondaj

Sunteţi de acord ca în România să se interzică prin lege fracturarea hidraulică?

Loading ... Loading ...
grupul fb
YouTube-Vlog-Romania300x120

Termeni și condiții pentru vizitatori

Folosirea acestui site este complet liberă pentru toți vizitatorii. Materialele din site sunt preluate cu menționarea sursei sau create de către autorii voluntari care participă la crearea de conținut, de aceea vă rugăm să menționați sursa pentru orice material preluat și publicat de voi. Materialele scrise și foto, audio, video sunt libere la copiere/descărcare și folosirea lor în scopul „Dezvoltării fără fracturare”.

Termeni și condiții pentru abonați

Vizitatorii care se decid să comenteze pe site vor fi considerați abonați prin înscrierea la comentarii.Vă rugăm să nu comentați decât la subiect și să păstrați un limbaj politicos. De asemeni cine se abonează la fluxul de știri prin email devine abonat și poate comenta pe site. Pentru nerespectarea regulilor simple și de bun simț abonații sunt avertizați o singură dată, la a doua abatere li se banează IP-ul și adresa de email procedându-se la fel ori de câte ori reapare cu alt IP sau adresă de email și încălcând regulamentul nostru.

Termeni și condiții pentru autori

Toți autorii de pe acest site sunt voluntari, nu primesc retribuții, nu sunt angajații deținătorului de domeniu. Autorii sunt numai persoane cu identitate reală, verificate și care își asumă integral răspunderea juridică pentru materialele publicate. Proprietarul domeniului se dezice de orice încălcare a legii de către autori, aceștia răspunzând individual în fața legii. Autorilor li se aduce la cunoștință din momentul începerii colaborării răspunderea civilă sau penală pe care și-o asumă în caz de încălcare a legilor țării sau a dreptului internațional.

Abonați-vă la Newsletterul Antifracturare
Evenimente
Arhivă articole
iunie 2018
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930