DEZVOLTARE FĂRĂ FRACTURARE
Portalul anti-fracturare din România
Articole recente
Arhivă tematică
Sondaj

Sunteţi de acord ca în România să se interzică prin lege fracturarea hidraulică?

Loading ... Loading ...
grupul fb
YouTube-Vlog-Romania300x120

Crowd funding / strângere fonduri printare flyere despre fracturare hidraulică și gaze de șist în tiraj mare, pentrut toată țara. 0,047 lei/buc

Dorim sa facem un tiraj mare pentru a trimite in toata tara, 100.000 de exemplare, in format A4, color fata, verso rosu si negru. Am primit o oferta de la o tipografie care ne-a ajutat sa scoatem sub pretul pietei cele 50.000 de flyere cu care am impanzit Bucurestiul si pe care le-am si trimis in diferite zone din tara. (1300 ron pentru 50.000 buc alb/roz, nu tocmai cea cea mai buna varianta optica, pt format putin mai mare decat A5).

Cum suma pentru print A4, color, este extrem de mare si nu mai avem resurse pentru a printa, ne-am gandit la o metoda care impune participarea colectiva. Tipografia vrea 4700 lei pentru 100.00 de flyere A4, color, pe hartie de 80 de grame/mp. Adica 0,047 lei/buc. Evident, costurile per unitate sunt mult mai mici daca facem la comun, asa ca ar fi ideal ca fiecare sa plateasca pentru cantitatea pe care o doreste, plus suma aferenta pentru costurile cu posta. Am facut un tabel in care lumea sa treaca cantitatea dorita, ca sa stim daca are vreun sens sa ne gandim la asa un tiraj mare, dat fiind povara financiara.

Mai ar exista o posibilitate. Sa facem, pentru 3000 lei 100.000 buc tot formatul celor facute prima data, mai mare putin decat un A5, DEZAVANTAJ: este un format foarte mic, mai ales pentru informatia de pe spate, greu lizibila, mai ales in zonele rurale. Asta e varianta de avarie, in care nu se strang bani de ajuns pentru a printa format A4.

Si, bineinteles, si intrebarea catre toti daca nu stiu o tipografie care ne poate scoate la preturi mai bine decat cele obtinute de noi), desi sasele sunt slabe.

Contul in care se face centralizarea fondurilor pentru acest: RO61BTRL04101201E20029XX, deschis la Banca Transilvania (este contul meu). Cine doreste, poate plati si direct la tipografie.

Am facut un document google docs in care cei care doresc se pot trece, cu cantitatea dorita. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UumSHlEszDe1Ic0u8TAQAIJpRq7HaNE3b8QkQYJp2AU/edit#gid=0

In atasament flyerul fata-verso:
Flyer A4, fataflyer A4 verso:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrie-ne cum sau cu ce poți/ dorești să ajuți. Fie că ai o idee, fie prin voluntariat în cadrul acțiunilor în desfășurare, prin trimiterea de informații și date privind activitățile tematice din zona ta, prin realizarea de traduceri de articole și documentație în română sau engleză, fie prin monitorizarea unor site-uri relevante (Agenții de Protecția Mediului la nivel de județ etc.) și trimiterea de noi referințe, fie oferind logistică sau know-how.

Dacă încă nu știi cum ne poți ajuta sau dacă vreidar ai dori să te implici în campania împotriva fracturării hidraulice în România, nu ezita să ne contactezi. Nu te îndoi că ești, deopotrivă, un Om de care este nevoie!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonați-vă la Newsletterul Antifracturare
Evenimente
Arhivă articole
iunie 2018
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930