DEZVOLTARE FĂRĂ FRACTURARE
Portalul anti-fracturare din România
Articole recente
Arhivă tematică
Sondaj

Sunteţi de acord ca în România să se interzică prin lege fracturarea hidraulică?

Loading ... Loading ...
grupul fb
YouTube-Vlog-Romania300x120

apel sprijin petitia antifracturare

E nevoie de sprijinul vostru pentru petiţia de sprijinire a legii de interzicere a fracturării hidraulice în România, propusă de societatea civilă! 10 semnături de la fiecare dintre voi, adunate de la familie, prieteni, colegi şi deja vom reuşi să adunăm un munte de semnături! Bineînţeles, puteţi strânge câte doriţi şi reuşiţi, 10 semnături este doar o ţintă minimă!

La link-ul următor puteţi descărca petiţia de sprijin a Legii, pe care o puteţi printa: https://docs.google.com/file/d/0BzYyoIrllRNsNUQ3VTdEU0ZrV2s/edit,
împreună cu listele de semnaturi: https://docs.google.com/file/d/0BzYyoIrllRNsaEVSSG5zeGU5NlE/edit

Este necesară varianta aceasta a semnăturii, deoarece pentru a avea valoare în instanţă, sunt necesare şi datele de identificare ale semnatarilor. Ea trebuie descărcata şi semnată, preferabil de mai multe persoane, iar apoi trimisă prin poştă la adresa Calea Griviţei, nr 39, ap.3, sector 1, București, cod poştal 010703.

Prima tranşă de semnaturi va trebui trimisă la sediul din Griviţei până pe 27 august, pentru a o trimite către Senat, care îşi începe activitatea la 1 spetembrie (e posibil ca legea noastră să se voteze la primele şedinţe ale Senatului). Cea de-a doua tranşă are ca deadline data de 15 octombrie, când legea se mută la Camera Deputaţilor.
În funcţie de cum se va mişca efectiv legea, vom decala şi noi aceste date finale şi vă vom îine la curent.

Numai împreună putem învinge fracturarea hidraulică!

Un răspuns la Implică-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonați-vă la Newsletterul Antifracturare
Evenimente
Arhivă articole
iunie 2018
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930