DEZVOLTARE FĂRĂ FRACTURARE
Portalul anti-fracturare din România
Articole recente
Arhivă tematică
Sondaj

Sunteţi de acord ca în România să se interzică prin lege fracturarea hidraulică?

Loading ... Loading ...
grupul fb
YouTube-Vlog-Romania300x120

Dragi prieteni,

   
Problema gazelor de șist a devenit atât de importantă în România încât este nevoie de modalități mai ample și mai complexe de acțiune. Acest portal se dorește a fi o sursă completă de informare și o platformă de acțiune civică, împotriva fracturării hidraulice. 

Aici veți găsi informațiile de bază legate de ceea ce înseamnă fracturarea hidraulică, articole legate de situaţia privind fracturarea hidraulică şi lupta cetăţenilor împotriva acestei tehnologii criminale peste tot în lume, din țară și din străinătate, știri și noutăți din activitatea anti fracturare, legislație explicată pe înțelesul tuturor, materiale foto și video, evenimente. De asemenea, site-ul îşi doreşte şă devină, de asemnea, și un loc de discuții și întâlnire online al celor îngrijoraţi de subiectul fracturării hidraulice. O parte din informații vor fi traduse și în limba engleză, pentru informarea cetățenilor, organizațiilor de mediu și a forurilor competente din alte țări.

 Vă rugăm pe toți cei care doriți să contribuiți să găsiți modalitățile care vi se potrivesc cel mai bine, din multitudinea celor existente. Fie că sunteți în țară sau în străinătate, fie că puteți participa la proteste sau ieși pe teren, fie acționând în alt fel, fiecare vă puteți aduce o contribuție bine-venită în această luptă pentru un viitor în care copiii noştri vor mai putea respira aer curat şi bea apa necontaminată. 

Vă invităm să vă implicați în această luptă pe care suntem obligaţi să o câştigăm, deoarece miza ei este prea mare: VIAŢA NOASTRĂ.

Echipa fărăfracturare.ro

Abonați-vă la Newsletterul Antifracturare
Evenimente
Arhivă articole
iunie 2018
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930