DEZVOLTARE FĂRĂ FRACTURARE
Portalul anti-fracturare din România
Articole recente
Arhivă tematică
Sondaj

Sunteţi de acord ca în România să se interzică prin lege fracturarea hidraulică?

Loading ... Loading ...
grupul fb
YouTube-Vlog-Romania300x120

frack free europeLuni, 5 mai, de la ora 18.00, la Galeria Noua, de pe Bulevardul Aviatorilor nr. 9, va invitam la o discutie in care incercam sa deschidem perspectiva asupra fracturarii hidraulice si a activismului antifracking la nivel international.


Avem doi invitati cu povesti extrem de interesante, de pe trei continente. 

Giulio Ohaluer este activist din provincia Neuquen, nordul Patagoniei, primul loc fracturat din Argentina. El ne va da o perspectiva asupra luptei antrifracturare din Argentina, dar si din America de Sud, in ansamblu.

Markus Wailand, regizor de filme documentare din Austria, ne va prezenta situatia actuala din Austria si cum au reusit sa blocheze momentan fracturarea hidraulica acolo, atingand si subiectul spinos al OMV, care fractureaza deja in Romania. Markus ne va da si o perspectiva asupra luptei antifracking din Marea Britanie si din Polonia, unde a filmat in perioadele cele mai tensionate de anul trecut.

Vom discuta si despre mizele fracturarii la nivel global, dar si despre strategii ale activistilor antifracturare din intreaga lume.

No fracking here, no fracking anywhere.

No gazaran!

Va asteptam intr-o atmosfera relaxata, la o discutie extrem de interesanta, alaturi de oameni care inteleg foarte bine cat de complex si de dificil este activismul impotriva fracturarii hidraulice. O discutie intre apropiati.

Va asteptam cu drag in Galeria 9 din Bulevardul Aviatorilor, nr. 9.

Luni, 5 mai, ora 18.00.LOGOFRACKING

 

[event-list]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonați-vă la Newsletterul Antifracturare
Evenimente
Arhivă articole
aprilie 2018
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mai    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30