DEZVOLTARE FĂRĂ FRACTURARE
Portalul anti-fracturare din România
Articole recente
Arhivă tematică
Sondaj

Sunteţi de acord ca în România să se interzică prin lege fracturarea hidraulică?

Loading ... Loading ...
grupul fb
YouTube-Vlog-Romania300x120

ACAB2Protest de solidaritate Piata Universitatii, in sprijinul domnului Cristian Furcelea, tatal micutului Marian, victima neglijentei criminale a OMV Petrom.

Reportaj Epoch Times (video): Miting de solidaritate cu familia lui Marian Furcelea, băieţelul mort lângă o sondă OMV – Petrom

”Militanţii ecologişti şi-au propus să aducă la cunoştinţă opiniei publice un nou abuz comis de autorităţi, şi anume agresiunea împotriva lui Cristian Furcelea, tatăl copilului ucis, care joi a fost bătut şi intimidat, pentru a renunţa la intenţia de a da în judecată OMV-ul şi pentru a nu mai vorbi cu presă despre moartea fiului său.

Cristian Furcelea a fost luat joi, din faţa casei sale de o dubă albastră, având însemnele jandarmeriei, sub pretextul că trebuie să se prezinte la Protecţia Copilului pentru a da o declaraţie despre moartea copilului său. Tatăl lui Marian nu mai ajuns la instituţia unde fusese „invitat”, ci la spital. A fost „interogat” în dubă, după care a fost orbit cu un spray lacrimogen şi apoi transformat în sac de box. Actualmente, dl Furcelea, căruia medicii legişti au refuzat să îi dea certificat medico legal, căci, fiind lovit cu pumnii în stomac nu prezintă leziuni vizibile, se simte foarte rău, este internat la Spitalul Judeţean Ploieşti şi se pare că ar avea leziuni interne, în urma bătăii primite joi. Jandarmeria neagă că ar fi implicată în agresarea lui Cristian Furcelea.”

Articol pe Stiri Yahoo Romania – Miting de solidaritate cu familia lui Marian Furcelea, băieţelul mort lângă o sondă OMV – Petrom

”Militanţii ecologişti şi-au propus să aducă la cunoştinţă opiniei publice un nou abuz comis de autorităţi, şi anume agresiunea împotriva lui Cristian Furcelea, tatăl copilului ucis, care joi a fost bătut şi intimidat, pentru a renunţa la intenţia de a da în judecată OMV-ul şi pentru a nu mai vorbi cu presă despre moartea fiului său.

Cristian Furcelea a fost luat joi, din faţa casei sale de o dubă albastră, având însemnele jandarmeriei, sub pretextul că trebuie să se prezinte la Protecţia Copilului pentru a da o declaraţie despre moartea copilului său. Tatăl lui Marian nu mai ajuns la instituţia unde fusese „invitat”, ci la spital. A fost „interogat” în dubă, după care a fost orbit cu un spray lacrimogen şi apoi transformat în sac de box. Actualmente, dl Furcelea, căruia medicii legişti au refuzat să îi dea certificat medico legal, căci, fiind lovit cu pumnii în stomac nu prezintă leziuni vizibile, se simte foarte rău, este internat la Spitalul Judeţean Ploieşti şi se pare că ar avea leziuni interne, în urma bătăii primite joi. Jandarmeria neagă că ar fi implicată în agresarea lui Cristian Furcelea.

Protestul s-a dorit a fi şi un apel la trezire, un apel la conştienţă şi empatie, românilor reamintindu-li-se ca ţara este presărată cu sute de sonde şi că Marian putea fi copilul oricăruia dintre ei.”

Articol + video grup FB SOLIDARITATE cu SANDU POPESCU și ceilalți patrioți aflați în greva foamei:

Protest de solidaritate Piata Universitatii, in sprijinul domnului Cristian Furcelea, tatal micutului Marian, victima neglijentei criminale a OMV Petrom. Brutalitatea demersurilor ilegale ale Jandarmeriei, meschinaria si iresponsabilitatea companiei in cauza, tacerea complice a presei, dar, mai ales, hartuielile si agresiunile fizice grave la care a fost supus acest biet parinte, atat de greu incercat, au atins, deopotriva, inimile tuturor celor prezenti. George Popescu, Maria Olteanu, Hetti Benedek, Paul Iurea, Marina Stefan si dl. Radulescu-Dobrogea s-au adresat activistilor si trecatorilor cu informatii despre cazul acesta, despre fracturarea hidraulica si, mai ales, cu apeluri impresionante, care au avut darul, cred eu, de a zgudui orice constiinta neintrata deja in moarte clinica…VIDEO


P.S. In decursul mitingului s-a continuat, in fata „la fantani” si informarea civica axata pe distributia de flyere. Un bebelus adus de mama lui si Tracia, catelusul lui Paul, ca si intalnirea atator prieteni, au inseninat, intr-o oarecare masura, atmosfera apasatoare a mitingului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Abonați-vă la Newsletterul Antifracturare
Evenimente
Arhivă articole
iunie 2018
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mai    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930